Bilder från dagen

Dagen har varit jätte mysig, och vädret har varit toppen!! Solen har skinit hela dagen, så man har kunnat suttit ute sen 09.00 på morgonen till klockan 20.00. Våra sysslingar kom ockå förbi, så det blev lite gulliga kort.
Sedan i morgon är det Valborg då kommer några kompisar till oss och det blir en liten minni fest ^^
sen fram mot kvällen blir det att gå till brasan. Och nu sitter jag här i soffan och kollar på film och äter popcorn och dricker saft xd Ha en forsatt mysig och trevlig kväll! :)







                                                                  Puss Puss

grattis pappa!

Grattis världen bästa & underbara pappa! Utan dig skulle inte jag kunna klara mig, du är den som bär upp en om man är ledsen, du är den som alltid finns där för en, vem det änn jäller och du ger en bra tips på det man själv inte kommer på! Så nu önskar jag dig den finaste dagen på länge. Och jag ska göra den toppen för att du ska få det bäst! Puusss och kram. Älskar dig massooorr!



Nu blir det lördags mys! :D

hello, har inte bloggat under dagen men det är för att jag, min pappa och min syster har städat hela huset, precis hela dagen, så nu blir det lite gott och snappla av framför tv med filmen "Vi hade iallafall tur med vädret" :)
Så jag efter en lång städning är man värd lite mys framför tv ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll! <3




Kram från mig!


Fredag!

Nu är det äntligen fredag och två vardags ledigt, om man kan säga så xd
Och på söndag fyller min älskade pappa år och dagen där på är det Valborg! Trevligt trevligt.. Tänkte när jag blir riktigt nöjd med denna blogg design då, kommer min blogg bli mer intressant!
Puss på er så hörs vi i morgon :)


Vatten bilder.








Hej! Det var ett tag sen. Har inte haft ork att blogga. Så jag har haft en blogg pause, rätt skönt! Men jag älskar ändå att blogga. Ser att min statistik inte har sjunkit så mycket, så det tackar jag för! :) Men nu tänkte jag att det var på tiden att ni fick ett inlägg. Dagen då, jo, den har varit bra! Efter skolan så var jag med Emma, och vi fotade en massa vatten bilder och annat skoj!, köpte glass och hade det jätte kul! Och i morgon blir det dans! :D kul kul! Allt för mig i kväll!
Puss.



Guld!

Var bara tvungen att slänga in ett inlägg. Är så glad just nu! Och ni som inte vet så är det för att Brynäs TOG HEM GULDET I KVÄLL!
Kommer bli huuuur lätt som hälst att gå upp morgon, på tanke om vad som hände i kväll!
Puuuuus på er Brynäs! <333
JAG ÄLSKAR ER! :*


God morgon!

I dag får jag skjuts till skolan eftersom att jag börjar 9 men ska ha utvecklingssamtal som börjar 15 över, så ja jag fick åka med pappa :D
Men det är rätt skönt att inte åka buss varje dag! Sedan fram mot eftermiddagen blir det dans! :D kul kul.
Allt för mig, hörs senare


Fotografering på högsta topp!

Är ute i det underbara vädret och fotar med min älskade vän!
Bilder kommer senare i kväll! :)
Ha det fint.


Go'morgon

Idag kommer nog dagen bli bra, känner det på mig, solen skiner, fyra lektioner och vi slutar tidigt! :D Blir ett litet tråkigt inlägg just ju, men men..
Får se vad dagen bjuder på mer.
Kram hörs senare!


En dag i Stockholm!

Tyvärr har jag inte bloggat idag, eftersom att jag inte har haft tid! Jag har varit i Stockholm hela dagen och firat min kusin och farbror! Båda två fyller i April. Så vi var där och myste och hade kul. Jag kom hem runt halv 9 och satt snabbt på tv för att kolla hur det går för Brynäs. Tyvärr så förlorade dom i kväll, men det gör ingenting eftersom att Brynäs ligger 3-1 mot guldet. Men det hade ju varit kul ifall dom tog hem guldet i kväll! :D
Tog där på, på mig pyjamasen och hoppade i säng! Ni får ha det bra.
Så hörs vi i morgon!


En regnig dag!

Hejsan! I dag är det ingen rolig dag kan jag påstå.. Regnigt och kalt. Men det gjorde inte speciellt mycket för min skull, för jag tog på mig spring kläder och sprang ute en stund, väldigt skönt faktiskt, nu efter man har duschat och fixat sig. Nu om en liten stund ska det vankas lunch. muums. Vi hörs senare!


Fredagen den 13:de

Hej förlåt om det inte blev något bloggande i dag. Men det har varit i gång hela dagen, från morgon till kväll.
Och i dag som förmodligen alla vet så är det ju fredag den 13:de. Det betyder ju otur. Men jag brukar inte ha otur på just den här dagen. Sedan hände det ju något stort uppe på stan i dag (iUppsala) någon beväpnad man som typ hotade folk och såna grejer. Men jag tror polisen har tagit fast honom nu.

Tycker faktiskt den hära dagen har varit rätt så bra och bara rullat på. Fick förresten fik besök efter skolan någon gång vid halv 6 - 6 tiden, det var min kompis och hennes mamma som kom förbi en sväng. Så de var kul. Sedan stack jag över till pappa en sväng och kollade vad syrran och hennes kompisar gjorde. Det var allt för mig! Hörs i morgon!


Tips för att somna lättare!

Har du svårt att sova på kvällarna? Och det inte hjälper att räkna får, kan några av dom här tipsen vara bra att kolla in!


Du bör inte ha konstakt med telefonen,datorn eller tv utan försöka koppla av utan dom grejerna.


Försök att ligga stil och inte vrida och vränd på dig så mycket.


Försök att lägga dig och gå upp i regelbundna tider på kvällen och morgonen.


Du bör inte äta något som har socker i sig som tex. godis eller läsk. För det ökar till energi, och du blir inte trött utan pigg.


Man brukar somna lättare om det är svalt i sovrummet och mörkt. På sommaren kan jag rekomendera att öppna fönstret hetl och stänga dörren så bara ditt rum blir svalt och skönt. Tänk på att ha mörkt då när du har öppet fönster annars kommer det insekter in. För insekter drar sig ljuset.


Det är bra och ha gjort något fysiskt under dagen tex. tränat,simmat eller dansat. (rört på dig)


Du bör koppla av innan du somnar ett bra exp. är att läsa en bok eller dusha i varmt vatten.


Eller så kan du gå upp ur sängen och dricka ett varmt glass mjölk eller lite lite vatten.



                             


GOD MORGON!

God morgon läsare! Lovade ju att jag skulle blogga i dag, så jag gör väll de nu på bussen till skolan! Vet faktiskt inte vad som händer i dag, efter skolan. Har typ inga läxor.. jo läsa lite ur en bok, men det är väl allt ;) sen vet jag faktiskt inte vad jag mer ska göra en det. Blir väll att vara hemma och ta de lugnt och inte göra något speciellt. De var allt för mig vi hörs senare i kväll :)
Puss!
Ps: de blev ett tråkig inlägg eftersom jag inte har någon bra bild till denna gång.


INSPIRATION


Fick rätt mycket inspiration av dom här bilderna jag hittade och satt i hop till ett collage :)
Vad tycker ni?
 


 


EFTER RENGN KOMMER SOLSKEN!

Hej! Hoppas allt är bra. Tyvär bloggade jag inte i morse, men jag lovar att göra det i morgon! Men jag bloggar nu istället :) Underdagen så har jag gått i skolan som alla andra, mer änn det så har jag varit på gitarr, det var faktiskt kul för att jag fick beröm att jag klarade dom svåra greppen så bra! Så det var kul. Sedan käkade jag lite god mat och där på fixade jag lite med hamster och bur. Har glömt att berätta att jag har två stycken små söta hundar som har namnet Axa & Doris och har även som sakt en hamster som heter Rufus. Som är urgulliga ;) 
Puss & Kram! hörs i morgon. 



 


N Y S T A R T .




Hej allihopa! Ni som har klickat er hitt har kommit till en spralig tjej som älskar att blogga! Blogg och jag kommer bjuda er på mycket skoj! Innan den här bloggen har jag haft ca 4 bloggar. Men dom blev inte så jätte bra! Så jag tänker sattsa på den hära bloggen nu och ge er all kärlek oh inspration till er! hoppas ni kommer gilla det jag skriver och bilder som kommer komma upp. Ni kan nog vara berädda på mycket foton, för jag har en stor kärlek till fotografering :)
Det var allt för mig den här gången, men vi hörs imorgon!
Puss!